Vízszerelőink vízszerelés során vállalják fürdőszobák, konyhai blokkok rendszereinek megtervezését, komplett átalakítását, felújítását, kivitelezését, vízvezetékek szerelését épületen belül és kívül. Teljes körű ügyintézés rövid határidővel, hitelesítéssel és anyag beszerzéssel! Munkánkra teljes körű garanciát vállalunk. Minden elvégzett vízszerelési munka után a kiszállás díjtalan! Az Önök által kiválasztott termék a legalacsonyabb piaci áron kerül beszerzésre, melyet számlával igazolunk.

Vízszerelőink személyes felmérés után díjmentes árajánlatot tesznek.
Az ajánlattétel után nincsenek rejtett plusz költségek, az ár nem változik!

Mi megfelezzük Önnek a nyersanyagárakat...
Vízszerelés...kedvezményes ár, profi megoldásokkal!

Vízszerelési anyagok tavaszi akciója: akár 30% vízszerelői kedvezménnyel. Akciónk nem csak vízszerelésre, hanem akár a teljes víz-, gáz-, fűtésszerelés felújítás anyagköltségeire vonatkozik. A leegyszerűített kivitelezési technológiával is az általunk adható vízszerelési anyagok kedvezményeivel akár 50%-al csökkentheti a teljes kiadásait. Vízszerelés nyersanyag áraink és vízszerelés árainkról közvetlenül érdeklődjön szakembereinktől!

Amikor már mindent elzártunk...
<b><b>Víz</b>szerelés</b>, gázszerelés, fűtésszerelés...de mégis pörög a vízóra

Fontos vízszerelési átvizsgálások közé tartozik, a vízcsövek éves felülvizsgálata. A valós vízfogyasztást meghaladó, a tényleges vízfogyasztásnál sokkal nagyobb összegű vízszámla egyik tényezője lehet a vízóra és az ingatlan között elfekvő csőhálózat sérülése, súlyos problémát jelenthet észrevétlensége miatt. Ennek megállapítására mielőtt vízszerelőinket hívná a csapolók és vízfogyasztók elzárása után továbbra is működő vízóra elegendő indokot adhat a csőtőrésre. Az erre vonatkozó rendelet szerint, bekötés után a fogyasztó feladata és felelőssége ezen szakasz felügyelete,melynek ajánlott a szakképzett vízszerelővel történő átvizsgálása. Vízszerelőink budapest és vonzáskörzetében nonstop állnak rendelkezésükre.

Vízóracsere az Ön érdeke
<b><b>víz</b>szerelés</b>, <b>víz</b>óra csere, <b>víz</b>mérőKötelező és nem csak ajánlott!

Magyarországon a vízmellékmérők 6 év után hitelesítendők, a főmérők pedig 4 év után, viszont ez utóbbiak a vízművek tulajdonában vannak, ennek csereköltségei a vízmű társaságé. A vízmellékmérők cseréjét nem a vízműtől kell megrendelni, vízszerelő cégek végzik, viszont a hitelesítést csak a vízmérő műszaki ellenőrzésére jogosult cég végezheti. A teljes vízóra csere ügymenetéről vízszerelő szakembereinktől kaphatnak bővebb információt.

Vízszerelés megelőzése
<b><b>Víz</b>szerelés</b>, gázszerelés, fűtésszerelésMosógépek, mosogatógépek, bojlerek, vízrendszerek rendszeres karabantartása

Nagyon fontos, hogy folyamatosan ellenőriztessük készülékeinket. Vízszerelés témakörben nagy hangsúlyt kell fektetni a vízminőségre. Rossz minőségű víz esetében nagyon hamar vízkő lerakódással és a készülékek értékének, hatásfokának romlásával kell szembenéznünk. A vízlágyítás történhet vízlágyító készülék üzembe helyezésével, vagy már kialakult lerakódások esetében egyéb vízkőmentesítési technikák (pl.: elektrofizikai vízkőmentesítés) igénybe vételével. Rendszeres karbantartásukról gondoskodva készülékének, vízrendszerének élettartama megnő, illetve csökken a meghibásodások és a havi költségek emelkedésének kockázata. Víz gáz fűtésszerelő szakembereink modern, elérhető árú, energiatakarékos készülékeket ajánlanak ügyfeleik számára.

A darálós WC-k
<b><b>Víz</b>szerelés</b>, gázszerelés, fűtésszerelésDarálós vécét bárhová!

Beszerelése az esetben ajánlott, amikor a helyiségben nincs gravitációs lejtés, vagy túl szűk keresztmetszetű a lefolyócső, ezért nem, vagy nehezen megoldható egy hagyományos vécé telepítése. Segítségével órák alatt megoldható a komfortosítás falbontás nélkül. A technológia segítségével növelni tudjuk ingatlanunk értékét, mely ez által hitelezhetővé válik.
Fontos! A technológia beszereléséhez nincs szükség semmi fajta engedélyre, hozzájárulásra.

Fagymentesítés vízszerelőinkkel
<b><b>Víz</b>szerelés</b>, gázszerelés, fűtésszerelésFagy elleni védelem fontossága!

A téli fagyok beállta előtt figyelmet kell szentelni a vízvezetékek, vízmérők, elzárók téliesítésére. A szabadban kiépített szigeteletlen, illetve mérsékelten szigetelt épületekben mint például nyaralókban, a fagy elleni védelem például temperálás, mert az ellenőrzés elmulasztása súlyos károkat okozhat. Egy "eldurrant" nyomócső óránként akár több ezer liter vizet képes átengedni. Az ilyen kár események vízszerelési költségei valamint az elfolyt vízmennyiség a fogyasztót terhelik.

Megelőzés vagy hibaelhárítás?
<b><b>Víz</b>szerelés</b>, gázszerelés, fűtésszerelésHibaelhárítás és tanácsadás

Cégünk idén is vízszerelés, vízvezeték szerelés akciót hirdet a fagykárok megelőzésére. Vízszerelőink most ingyenes kiszállással felmérik vízvezeték rendszerük állapotát, Budapest összes kerületében és igény estén, akár azonnali munka kezdéssel felkészítik ingatlanjuk vízvezeték rendszerét a fagy beálltára. Amennyiben mégis megtörténik a rendszer elfagyása, a "házi praktikák" kivitelezése előtt ajánlatos vízszerelő tanácsát kérni.

vízszerelés szolgáltatásaink részletesen:

- Vízvezeték szerelés csőfagyasztással
- Zuhanyzók, kádak, mosdók, szifonok, zuhanytálcák bekötése, beszerelése,
- Mosogató-, mosdó-, csaptelep csere, javítás, szerelés,
- Vízóra szerelés, csere (mellékvízóra, locsolási), ügyintézés, vízóra plombálás,
- Kiöregedett vízvezetékek, rendszerek toldása, javítása, cseréje,
- Csőszerelési munkák kivitelezése,
- Csőtörések, beázások felderítése és megszüntetése,
- Mosógép-, mosogatógép-, bekötés, üzembe helyezés,
- Wc-, csészék, tartályok beszerelése, - Strangcsere,
- Villanybojler csere energiatakarékosabb típusokra,
- Jégkészítő hűtő vízrendszerének bekötése,
- Vízvezetékek jégtelenítése,
- Vízvezeték hálózatok utólagos szigetelése,
- Zuhanykabin összeépítése, beüzemelése,
- Hidromasszázs, szaunakabin (tuskabin) beépítése, beüzemelése,
- Darálós wc beépítése, duguláselhárítása,
- Ezen kívül kültéri csapok, vízvezetékek lefektetése, cseréje (ki-ásással), téli üzemre való állítása,
- Csatornarendszerekbe történő viharszelepek, visszatorló szelepek beépítése.

Amennyiben vízszerelés munkánkkal kapcsolatban kérdése van, tájékozódjon vízszerelőinktől, elérhetőségeink bármelyikén!

Vízszerelés szaktudásunkkal állunk szíves rendelkezésére!

Forduljon vízszerelőinkhez Bizalommal!
06-20/594-0760
06-70/773-6526
info@vizgaznonstop.hu

Vízszerelés munkáinknál vízszerelőink az alábbi márkákkal, felszerelésekkel dolgoznak: RAVAK, MOFÉM, RBM, HEALY, REMS, ROTHENBERGER, DECUFIT, LOCTITE, SUPERSAN, HENCO, SHELL, COMAP, TIEMME, KIWA, PANNON PIPE, PIPE LIFE HUB, AMASAN, SUDAL, MCALPINE, GRUNDFOS, WILLO, WAVIN.

Mosogatótálcák: TEKA, BLANCO, PYRAMIS, SCHOCK, FRANKE.

Ravak fürdőszobai berendezések, szaniteráruk beszerelése, garanciális beüzemelése vízszerelőinkkel.

Bármilyen tipusú csaptelep, vízszerelvény beszerzését vállaljuk 10%-os kedvezménnyel!
ALFÖLDI, KIWA, ROCA, HILTON -és egyéb fajanszáruk szintén 10%-os kedvezménnyel!

Egyéb vízszerelés információk, vízszerelés cikkek:

» Vízszerelés: Fővárosi vízművek - Hírlevél - 2009.08.26
» Vízszerelés: Vízmegtakarítási tanácsok - 2009.08.29
» Vízszerelés: Vízminőség Magyarországon - 2009.08.29

Vízszerelőink az alábbi kerületekben végeznek vízszerelési munkákat:

I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII.


Partnerünk:
Szolgáltatásaink    Fűtésszerelés    Gázszerelés    Vízszerelés
© Budapest, 2009-2010 Minden jog fenntartva    |    Netker Shop BT