Általános építőipari munkák gyorsszolgálata    gázszerelő vízszerelő fűtésszerelő budapest kerület gázszerelés vízszerelés fűtésszerelés budapest kerület

Cégünk rendkívűl kedvező, teljeskörű non-stop szolgáltatással áll kedves ügyfelei rendelkezésére.

Fő tevékenységi köreink:
általános Építőipari tevékenységek, Kőműves és Ács munkák, Burkolás, Csempézés, Szobafestés-Mázolás, Tapétázás valamint részletesen olvashat fenti menüpontjaink alatt Fűtésszerelés Gázszerelés Duguláselhárítás Vízszerelés tevékenységeinkről.

Szolgáltatásunk lényege, az Önök azonnali segítségére sietni és teljeskörű professzionális megoldást nyújtani, felárak és pluszköltségek nélkül.

Apróság és aprólékosság!

Az igényelt szolgáltatás teljeskörű, így az apróbb javításokra is kiterjed, legyen az teljes bontás utáni helyreállítás, vagy csak egy darab járólap visszajavításáról, de legyen szó egy konnektor vagy kapcsoló cseréről, mi nem ideiglenes vagy félmegoldást kínálunk Önnek, garanciánk automatikus az elvégzett munkák után.

Kőműves-burkoló és Szobafestő-mázoló-tapétázó kollégáink a korábban elvégzett, akár más cégek utáni hibaelhárítás visszajavítására, az eredeti állapotok visszaállítására nyújt szakszerű segítséget!

Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján, hétvégén, ünnepnapokon is akár egy órán belül, azonnali segítségére küldi kollégáinkat.

Szolgáltatásaink    Fűtésszerelés    Gázszerelés    Vízszerelés
© Budapest, 2009-2010 Minden jog fenntartva    |    Netker Shop BT